Uutiset

Puhelimen kuoret Kiinasta

Oletko miettinyt hankkivat puhelimen kuoret Kiinasta? Tässä käymme läpi tarkemmin asiaa.

Olet varmasti törmännyt netissä mainoksiin missä mainostetaan suojakuoria edulliseen hintaan.

PUHELIMEN KUORET KIINASTA

Kun ostat puhelimeen kuoret, kotelot tai muut puhelintarvikkeet Kiinasta, sinun kannattee varautua todella pitkään toimitusaikaan. Toimitusaika on yleensä 3-5 viikkoa. Lisäksi sinulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli ostat enemmän tuotteita, sinun tehtävä on tehdä myös tullauksen ja maksaa arvolisäveron (24%)

Olet itse vastuussa tuotteista mitä olet ostanut Euroopan ulkopuolelta. Emme missään nimessä suosittele ostamaan suojakuoria Kiinasta, missä on käytetty nestettä sisällä. Näissä monessa suojakuoressa on ollut todella vakavia turvallisuusriskejä. 

Ostamalla puhelimen kuoret esimerkiksi meidän verkkokaupasta saat seuraavat edut:

  • Nopeat toimitukset - Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Tuotteiden vastuu on meillä - Seuraamme laatua tarkasti
  • Vaihto- ja palautusoikeus
  • Luotettavat maksutavat

PUHELIMEN LATURI KIINASTA? ELÄ KOSKAAN OSTA!

Pahin virhe on minkä voit tehdä, on ostaa puhelimen laturin kiinasta! Voimme rehellisesti todeta, että Kiinan markkinoilla on todella monenlaatuisia verkkolatureita. Olemme joskus ostanut koe-erän latureita suoraan Kiinasta, ja voimme sanoa sen olevan ensimmäinen- ja viimeinen kerta. Laturit pääsivät lämpenemään käytössä todella nopeasti, laturit olivat todella keveitä (viittaa ettei kaikkia komponentteja ole mitä CE-merkintä vaatisi) ja heppoisen oloisia. Suomessakin on useampi tapaus tullut ilmi kun Kiinasta tilattu laturi on ollut todellinen turvallisuusriski ja sytyttänyt asunnon tuleen. Ei kannate luottaa Kiinalaisten CE- ja muihin merkintöihin. CE merkki ei kerro nykyisten tuotteen turvallisuudesta oikein mitään, koska sitä käytetään myös tuotteissa missä sillä ei ole todellakaan oikeus. Voimme sanoa kuitenkin, että varmasti voit löytää Kiinasta myös toimivia ja turvallisia latureita, mutta emme suosittele ottavan asiassa riskiä. Ostamalla puhelimen laturin Suomesta, tuotteen myyjällä on vastuu aina tuotteesta. Katso meidän puhelimen Laturit ja kaapelit täältä.