Uutiset

Mukavat puhelimen kuoret ja suojakuoret

Meiltä löydät puhelimen kuoret jotka sopivat juuri sinun puhelimeesi. Varmista vain ennen ostamista oman puhelimen tarkka malli, valitse verkkokaupastamme sinun puhelimesi malli ja osta! Näin helppoa on ostaa puhelimen kuoret Suojaapuhelin.fi verkkokaupasta!

MITKÄ KUORET SOPIVAT MINUN PUHELIMEEN?

Meiltä löydät puhelimen kuoret, jotka sopivat juuri sinun puhelimeen. Varmista vain ennen ostamista oman puhelimen tarkka malli, valitse kategoriasta sinun puhelimesi malli ja osta haluamasi kuoret! Valikoimastamme löydät montaa eri väriä, materiaalia ja mallia. Pitäisikö uudet kuoret olla punaiset, keltaiset, valkoiset vai mustat? Haluatko, että kuoret on valmistettu muovista, puusta, nahasta vai keinonahasta? Olisiko mukava, että puhelin toimisi samalla lompakkona? Vai haluatko vain ohuet silikoniset suojakuoret? Meiltä löydät kaikki!

LAADUKAS PUHELIMEN KUORI?

Laadukas puhelimen kuori ei hajoa tai halkea vaikka puhelin tippuisi maahan. Laadukas kuori ei haalistu käytössä, tai ala irtoilemaan puhelimesta. Meiltä on saatavilla laadukkaat puhelimen kuoret edulliseen hintaan! 

SUOJAKUORET YHDESSÄ NÄYTÖNSUOJAN KANSSA?

Suojakuoret sopivat hyvin yhteen myös näytönsuojan kanssa. Koko näytönsuojaa emme kuitenkaan suosittele käyttämään puhelimen suojakuoren kanssa, ellei siitä ole mitään erillistä tietoa näytönsuojassa. Suojakuori voi hangata koko näytön suojalasia, jolloin se voi mennä helpommin rikki tai jopa irrota näytöstä. Tämän vuoksi suojakuoren kanssa kannattaa käyttää normaalia panssarilasia tai suojakalvoa, jolloin tätä ongelmaa ei ole. Katso lisätietoa Panssarilasista. Meidän myymät suojakuoret ja suojakotelot ovat valmistettu aina korkealuokkaisista materiaaleista ja valmistettu huolella. 

PUHELINKUOREN ASENNUS

Puhelinkuori on helppo ja nopea asentaa paikalleen. Asennukseen et tarvitse mitään työkaluja. Riittää, kun aukaiset suojakuoren paketin ja "painat" tuotteen paikalleen! Tämän jälkeen voit nukkua yöt rauhassa, kun ei tarvitse miettiä hajoaako puhelin huomenna vai joskus!

Muistaa ostaa myös panssarilasin. Panssarilasi suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Materiaali:

Puhelimen kuoren valmistetuksessa käytetään monia eri materiaaleja. Tässä on listattu kuitenkin yleisimmät materiaalit:

  • Muovi: Kestävä ABS muovi kestää hyvin kulutusta
  • Silikoni: Halkeamaton ja hyvä pito
  • Nahka: Kestävä, mukava ja ekologinen
  • Keinonahka: Mukava
  • Puu: Ekologinen ja eksoottinen

Suosituimmat mallit juuri nyt: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, Honor 9X Lite, Honor 20 Lite, P30 Lite, iPhone 11, Galaxy A71, Galaxy A20e, Galaxy A51, Galaxy S10e, Galaxy A10

Tervetuloa ostoksille!