Kaikki kuoret ja panssarilasit -20%

Yli 30€ tilaukseen toimitus 0€
• Kanta-asiakkaana 10% bonusta!

Panssarilasi suojaa puhelimen näyttöä

Puhelimen panssarilasi on tarkoitettu suojaamaan puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Tässä uutisessa kerromme hiukan panssarilasin ja suojakalvon eroja. Perinteinen näytön suojakalvo on valmistettu muovista, kun taas panssarilasi on valmistettu karkaistusta lasista jonka kovuus on 9H.

Panssarilasi

Panssarilasin avulla suojaat puhelimen näyttöä naarmuilta ja halkeamilta helposti, edullisesti ja nopesti. Tiesitkö, että puhelimeen tarkoitetut laadukkaat panssarilasit ovat yhdeksän kertaa (9H) kovempaa materiaalia kuin perinteinen lasi? Kun panssarilasi on tarpeeksi kova, niin silloin lasiin ei tule niin helposti naarmuja käytössä. 

Panssarilasi ei ole yhtä kestävä kuin puhelimen näyttö

Suojalasi ei ole yhtä kestävä kuin puhelimen alkuperäinen näyttö. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä,  että panssarilasi hajoaisi jokaisesta pienestä iskusta tai putoamisesta. Yleensä jos isku tulee sopivasti lasin reunoille, niin lasi hajoaa helpommin. Kun käytät panssarilasin lisäksi suojakuorta, ei isku pääse tulemaan reunoille. 

Miksi panssarilasi ei ole yhtä kestävä kuin puhelimen oma näyttö:

 • Suojalasi ei ole liimattu näyttöön
 • Panssarilasi on todella ohut (0,2-0,3mm)
 • Isku pääsee helpommin tulemaan lasin reunoille (Ehkäistävissä suojakuorella)

Erinlaiset panssarilasit

Panssarilaseja on saatavilla erilaisia. Koko näytön panssarilasit, koteloystävälliset panssarilasit ja perinteiset panssarilasit. Jokaisessa näissä on omat puolensa.

Käytä perinteistä panssarilasia jos..

 • Puhelimen näyttöä on kohtuullisen suora (Normaalit mallit)
 • Haluat käyttää panssarilasin lisäksi suojakuorta

Käytä koteloystävällistä panssarilasia jos..

 • Puhelimen reunat ovat hyvin kaarevat (Galaxy- Edge sarja)
 • Haluat käyttää yhdessä suojakuoren kanssa

Koko näytön panssarilasi jos..

 • Haluat suojata puhelimen näytön kokonaan
 • Et käytä suojakuorta

Kuinka kestävä panssarilasi on?

Panssarilasi on kestävä, 9-kertaa normaalia lasia kovempaa. Lasi ei kuitenkaan ole yhtä kestävä kuin puhelimen oma näyttö. Syy tähän on se, että panssarilasi on huomattavasti ohuempi kuin puhelimen näytössä oleva lasi. Laadukas näytönsuoja suojaa hyvin näyttöä iskuilta, naarmuilta ja muulta kulumiselta. Näytönsuoja ei häiritse puhelimen käyttöä mitenkään, ja on hyvin huomaamaton.

Minun käyttöön sopiva näytön panssarilasi?

Suosittelemme kaikille ehdottomasti panssarilasin käyttöä suojakalvon tilalta. Panssarilasi kuitenkin suojaa näyttöä huomattavasti paremmin kuin perinteinen muovinen suojakalvo. Lisäksi lasi on paljon kovempi materiaali kuin muovi. Tästä johtuen lasi ei naarmuunnu käytössä.


  Panssarilasin asennus

  Olemme kirjoittaneet erillisen artikkelin panssarilasin asentamisesta. Asentaminen on kohtuullisen helppoa. Voit katso tarkemmat ohjeet panssarilasin aentamisesta täältä.

  Katso kaikki meidän panssarilasit:

  Panssarilasit

  Muista ostaa myös puhelimen kuoret

  Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta

  Lue arvostelut

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

  Näitä tuotteita ostaneet ostivat myös…