Nopeat toimitukset

Toimitusajat 1-3 vuorokautta

Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta

Ystävällinen asiakaspalvelu

Ilmainen palautus

30 päivän ilmainen palautusoikeus

Toimitusaika 1-3 vrk 

Yli 35€ tilaukseen toimitus 0€

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Ensipuhelin koulutielle

Syksyn lähestyessä yhä useammalle vanhemmalle tulee ajankohtaiseksi miettiä, mikä on paras ensimmäinen puhelin lapselle? Ja kuinka suojata puhelin kestämään lapsen mukana, niin repun pohjalla kuin ulkoleikeissä?

Kellopuhelin vai älypuhelin?

Valinta riippuu lapsen iästä, taidoista ja perheen tarpeista. Kellopuhelin voi olla parempi valinta pienemmille, jotka tarvitsevat yksinkertaista yhteydenpitoa ja turvaa arkeen. Vanhemmille koululaisille, jotka tarvitsevat monipuolisempia viestintä- ja oppimismahdollisuuksia, älypuhelin voi olla sopivampi vaihtoehto.

Kellopuhelin ensipuhelimeksi

Lasten kellopuhelin on monestakin syystä erinomainen valinta ensimmäiseksi puhelimeksi. Kellopuhelimen avulla yhteys lapseen säilyy, ja lapsi voi turvallisesti laajentaa elinpiiriään ja harjoitella itsenäistä toimimista. Kellopuhelimessa on lisäksi paikannus toiminto vanhemmille, mikäli vanhemman tarvitsee tietää tarkemmin lapsen sijainti. Ja mikä parasta, se kulkee lapsen ranteessa mukana aina, siellä missä lapsikin.

Kellopuhelimet ovat yleensä suunniteltu kestämään lapsen liikkuvaa elämäntapaa, ja monet mallit ovatkin veden- ja iskunkestäviä.

Kellopuhelimesta älypuhelimeen

Koululaisten älypuhelimen käyttö on turvallista, kun se tapahtuu aikuisen vastuulla. Sovellusten hallinta, internetselaimen suodattimet, paikannuspalvelut, yksityisyyden suojaaminen ja sosiaalisen median käyttö ovat tärkeässä asemassa lapsen turvallisuuden varmistamisessa. Sekä tietenkin hyvät ja toisia kunnioittavat sosiaaliset taidot ovat tärkeitä sosiaalisen median maailmassa.

Lapsen kestävä puhelin

Lapsen ensimmäinen puhelin on hyvä kestää hieman vauhdikkaampaakin elämää. Koulutiellä ja kavereiden kesken myös puhelimet joutuvat alttiiksi monenlaiselle kolhulle ja putoamiselle. Nykyään älypuhelimen ovat joissain määrin kestäviä, niin kolhuilta kuin kosteudelta. Lisäksi lapsen älypuhelimeen on hyvä hankkia asianmukaiset puhelimensuojat.

Koululaisen kellopuhelin tai älypuhelin on hyvä suojata ainakin näytön suojalla, jotta arvokas hankinta pysyy mahdollisimman suojassa lapsen arjessa.


Lasten kellopuhelimiin on saatavilla eri värisiä panssarilasikoteloita, joka suojaa laitteen näyttöä naarmuilta ja lialta. Suoja on erittäin helppo asentaa napsautettavan rakenteensa ansiosta.

Lisäksi meiltä herkullisen väriset rannenauhat, estämään puhelimen tipahtaminen.


Ja tietenkin lasten suosikit, tyylikkäät PopSockets -puhelinpidikkeet. Pidikkeitä on saatavilla todella montaa ihanaa mallia, josta varmasti jokainen löytää itselleen omannäköisen pidikkeen.

Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta

Lue arvostelut

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Näitä tuotteita ostaneet ostivat myös…